Proeverijen door Microbieren

Wil je eens iets anders dan het bekende personeelsuitje? Ben je een avond met bierliefhebbers onder elkaar? Denk dan eens aan een bierproeverij! Microbieren laat je de mooiste bieren proeven, veelal van Nederlandse bodem. Je geniet niet alleen van bieren die je nog niet kende, maar je leert daarnaast iets over de herkomst van het bier, de geschiedenis en het brouwproces. En als je dat wilt, verzorgt Microbieren in overleg bijpassende en versterkende hapjes.

Een bierproeverij kan plaatsvinden op elke gewenste locatie, bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk, maar ook in een nader te bepalen ‘neutrale’ omgeving. Ben je al nieuwsgierig en wil je een proeverij boeken? Neem dan contact op via het contactformulier. Ongetwijfeld komen we samen tot een mooi programma tegen een schappelijke prijs.

Na afloop bestaat de mogelijkheid de geproefde bieren te bestellen. Microbieren heeft echter altijd ook een selectie andere specialiteiten bij zich. En mocht je van een bepaald bier een andere hoeveelheid af willen nemen, dan kan dat in overleg natuurlijk ook.